Νέα - Ανακοινώσεις

Εκπαιδευτικά μαθήματα για τον διαβήτη μέσω διαδικτύου

H Eταιρία Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού (ΕΜΕΔΙΠ) και το Διαβητολογικό Κέντρο του Γ.Ν. «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν τον 2o κύκλο εκπαιδευτικών μαθημάτων με θέμα: “Σακχαρώδης Διαβήτης: Aπαντήσεις σε καθημερινά κλινικά προβλήματα με βάση τη βιβλιογραφία”.

2oς κύκλος εκπαιδευτικών μαθημάτων στον σακχαρώδη διαβήτηΣτις 8 (οκτώ) θεματικές ενότητες που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον κύκλο μαθημάτων (η πρώτη ξεκινά την Πέμπτη 3 Μαϊου 2012) συζητούνται κλινικές καταστάσεις που προβληματίζουν τον Ιατρικό κόσμο στην αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη και ιδίως των επιπλοκών του και η σφαιρική αντιμετώπισή τους.

Τα εκπαιδευτικά μαθήματα θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω Διαδικτύου (internet) από το site της ΕΜΕΔΙΠ (www.emedip.gr). Θα υπάρχει πεδίο εισαγωγής κωδικού πρόσβασης, μέσω του οποίου θα γίνεται η ταυτοποίηση των χρηστών, αλλά και ο υπολογισμός του χρόνου παρακολούθησής τους. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στην ΕΜΕΔΙΠ να απονείμει πιστοποιητικό παρακολούθησης στους χρήστες που θα παρακολουθήσουν από περιοχές εκτός του χώρου της ζωντανής μετάδοσης των μαθημάτων.

Για να παρακολουθήσετε τα εκπαιδευτικά μαθήματα πρέπει να συνδεθείτε με την ιστοσελίδα της ΕΜΕΔΙΠ (www.emedip.gr), να κάνετε την εγγραφή σας στα “Εκπαιδευτικά Μαθήματα μέσω Διαδικτύου 2ος κύκλος” και να παραλάβετε στο προσωπικό σας e-mail τον κωδικό πρόσβασης για τη συμμετοχή σας.

Μέσω e-mail μπορούν να αποσταλούν ερωτήσεις για διευκρίνιση αναφορικά με τη θεματολογία του κάθε μαθήματος μέχρι και δυο ημέρες πριν την έναρξη του κάθε μαθήματος (στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή να υποβληθούν γραπτές ερωτήσεις κατά τη διάρκεια των μαθημάτων μέσω του διαθέσιμου εργαλείου chat.

 

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα μετακπαιδευτικών μαθημάτων 2012 – 2ος Κύκλος κάντε κλικ εδώ.

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αναζήτηση