Εκπαιδευτικά μαθήματα μέσω διαδικτύου 2013

H Eταιρία Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού (ΕΜΕΔΙΠ) και το Διαβητολογικό Κέντρο του Γ.Π.Ν. «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν εκπαιδευτικά μαθήματα* μέσω διαδικτύου με θέμα: «Ο διαβήτης και οι επιπλοκές του: Σφαιρική προσέγγιση του διαβητικού ασθενή στην κλινική πράξη».

Εκπαιδευτικά μαθήματα μέσω διαδικτύου 2013Στις 6 (έξι) θεματικές ενότητες που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον κύκλο μαθημάτων συζητούνται κλινικές καταστάσεις που προβληματίζουν τον ιατρικό κόσμο στην αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη και ιδίως των επιπλοκών του και η σφαιρική αντιμετώπισή τους.

Τα εκπαιδευτικά μαθήματα θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα της ΕΜΕΔΙΠ (www.emedip.gr). Θα υπάρχει πεδίο εισαγωγής κωδικού πρόσβασης, μέσω του οποίου θα γίνεται η ταυτοποίηση των χρηστών, αλλά και ο υπολογισμός του χρόνου παρακολούθησής τους. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στην ΕΜΕΔΙΠ να απονείμει πιστοποιητικό παρακολούθησης στους χρήστες που θα παρακολουθήσουν από περιοχές εκτός του χώρου της ζωντανής μετάδοσης των μαθημάτων.

Επειδή σε κάθε κλινική ενότητα υπάρχουν σημεία που χρειάζονται ιδιαίτερη συζήτηση αλλά και ερωτηματικά σχετικά με τη θεραπευτική προσέγγιση που ακολουθούμε στην καθημερινή κλινική αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων του διαβητικού αρρώστου μπορείτε να στείλετε μέσω e-mail τα σημεία/ερωτήσεις που θέλετε να διευκρινισθούν αναφορικά με τη θεματολογία του κάθε μαθήματος μέχρι και δύο ημέρες πριν την έναρξη του κάθε μαθήματος στο e-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να υποβάλετε γραπτές ερωτήσεις κατά τη διάρκεια των μαθημάτων μέσω του διαθέσιμου εργαλείου chat.

 

* Το 1ο μάθημα γίνεται την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 και ώρα 14:00-15:00 με θέμα "Υγιεινοδιαιτητική παρέμβαση και πρακτικές συμβουλές στο σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2"

 

Κατεβάστε το πρόγραμμα μετακπαιδευτικών μαθημάτων 2013

 

Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε τα εκπαιδευτικά Μαθήματα μέσω Διαδικτύου: "Ο Διαβήτης και οι επιπλοκές του: Σφαιρική προσέγγιση του διαβητικού ασθενή στην κλινική πράξη" που οργανώνει η ΕΜΕΔΙΠ, συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας κάνοντας κλικ εδώ. Μετά την καταχώρηση των στοιχείων σας θα λάβετε ένα e-mail με πληροφορίες για το πως θα παρακολουθήσετε τις live μεταδόσεις.

Αν έχετε κάνει ήδη εγγραφή και θέλετε να παρακολουθήσετε τη ζωντανή μετάδοση κάντε κλικ εδώ.

Σχετικά άρθρα

Πανδημία γρίπης

ΚΕΘΕΑ