Συμβεβλημένοι ιατροί ΟΑΕΕ 2010

Ανακοινώθηκαν σήμερα 10 Δεκεμβρίου 2009 οι συμβάσεις με μίσθωση έργου διετούς διάρκειας που συνάπτονται μεταξύ του ΟΑΕΕ και των θεραπευτών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων. Έπειτα από απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΕΕ αποφασίστηκε η ανάρτηση των ονομάτων των θεραπευτών ιατρών στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΕ, προς ενημέρωση των ασφαλισμένων.

OAEEΟι ασφαλισμένοι του Οργανισμού που διαθέτουν INTERNET, έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν μέσω αυτού για τους συμβεβλημένους ιατρούς και να επιλέγουν αυτούς που επιθυμούν, ώστε κατά την προσέλευσή τους στις υπηρεσίες του ΟΑΕΕ να είναι ήδη ενημερωμένοι και κατ΄ αυτό τον τρόπο να διευκολύνεται η διαδικασία καταχώρησης των θεραπευτών ιατρών στο βιβλιάριο ασθενείας τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΕΕ εγκρίθηκε η αντικατάσταση του ένθετου σημειώματος για τη θεώρηση του βιβλιαρίου ασθενείας με αυτοκόλλητο υδατογράφημα, με ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά (αυτοκόλλητη ετικέτα), που αφορά τους άμεσα ασφαλισμένους και τα τέκνα αυτών ηλικίας μέχρι 18 ετών και η οποία πιστοποιεί ότι πληρούν τις προϋποθέσεις χορήγησης ασφαλιστικής ικανότητας για παροχές ασθενείας.

Οι ασφαλισμένοι που για οποιοδήποτε λόγο δεν θα παραλάβουν αυτοκόλλητη ετικέτα (διότι δεν έχουν ΑΜΚΑ , έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση οφειλών κλπ.) θα πρέπει να προσέλθουν στις Υπηρεσίες του Οργανισμού για τη θεώρηση του βιβλιαρίου ασθενείας τους, η οποία θα αρχίσει από 15/12/2009.

Αναζητήστε συμβεβλημένους ιατρούς στο τμήμα ΟΑΕΕ που σας ενδιαφέρει πιέζοντας εδώ.

 

UpdateΏπως γνωρίζετε από 01/01/2012, τέθηκε σε πλήρη ισχύ ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός οργανισμός της χώρας στον οποίο έχουν υπαχθεί οι τέσσερεις πρώην μεγαλύτεροι ασφαλιστικοί οργανισμοί (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ, ΟΠΑΔ-ΤΥΔΚΥ, ΟΓΑ).

Αναζητήστε συνεργαζόμενους με τον ΕΟΠΥΥ ιατρούς στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ (ισχύει για όλους τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ) κάνοντας κλικ εδώ.

Σχετικά άρθρα

Πανδημία γρίπης

ΚΕΘΕΑ