Κανόνες

Οι ακόλουθοι κανόνες λειτουργίας θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο φόρουμ του ioanninamed.gr. Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο φόρουμ του ioanninamed.gr σημαίνει την πλήρη αποδοχή των κανόνων λειτουργίας.

Οι όροι χρήσης μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση εφόσον παραστεί ανάγκη με παράλληλη δημοσίευσή τους στην παρούσα θέση και ισχύουν για όλους τους επισκέπτες του ioanninamed.gr, όσο και για τα εγγεγραμμένα μέλη του.

Το ioanninamed.gr δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο των μηνυμάτων που αποστέλλονται. Τα μηνύματα αντιπροσωπεύουν τον αποστολέα τους και όχι απαραίτητα τη γνώμη των διαχειριστών του ioanninamed.gr ή άλλων χρηστών.

  • Κάθε χρήστης που πιστεύει ότι θίγεται, είτε προσωπικά είτε σε γενικότερο επίπεδο, μπορεί να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές του ioanninamed.gr και να εκφράσει τα παράπονα του. Οι συντονιστές και διαχειριστές του φόρουμ διατηρούν το δικαίωμα να διαγράφουν οποιαδήποτε στιγμή και οποιοδήποτε μήνυμα, αν παραβαίνει κάποιον από τους κανόνες του φόρουμ.
  • Απαγορεύεται η δημιουργία περισσότερων του ενός λογαριασμού πρόσβασης. Αν έχετε πρόβλημα με την πρόσβαση σας στο φόρουμ μην δημιουργείτε νέο λογαριασμό αλλά χρησιμοποιείστε την φόρμα επικοινωνίας.
  • Απαγορεύεται ρητά η αποστολή περιεχομένου όπως πορνογραφικού, τρομοκρατικού, απειλητικού, υλικού που υπόκειται σε copyright (πνευματικά δικαιώματα), παράνομου λογισμικού καθώς και μηνύματα που αναφέρονται σε παράνομο λογισμικό (πληροφορίες ή σύνδεσμοι), σε λογισμικό εξουδετέρωσης προστασίας, ή αναφέρονται σε παράνομη απόκτηση προστατευμένου περιεχόμενου. Επίσης απαγορεύεται η αποστολή περιεχομένου που προωθεί θρησκευτικούς ή άλλους τρόπους προσηλυτισμού, περιεχομένου που μπορεί να θεωρηθεί ρατσιστικό ή που προσβάλλει άλλες εθνικότητες και θρησκείες, και γενικότερα που είναι ενάντια στα χρηστά ήθη.
  • Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο, θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες. Σεβαστείτε όλα τα μέλη ακόμη κι αν διαφωνείτε.
  • Σεβαστείτε τα προσωπικά δεδομένα των άλλων χρηστών και μην δημοσιοποιείτε ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, κ.α στοιχεία τρίτων χωρίς την άδεια τους.
  • Προσπαθήστε όσο το δυνατόν περισσότερο να αποφύγετε μηνύματα που είναι εκτός θέματος, που διακωμωδούν τη συζήτηση, κλπ.
  • Μην γράφετε με κεφαλαία γράμματα ή ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες (Greeklish).
  • Πριν ανοίξετε ένα καινούριο θέμα, ελέγξτε εάν ήδη υπάρχει. Εάν υπάρχει αφήστε την απάντηση-ερώτησή σας εκεί. Εάν δεν υπάρχει τότε ανοίξτε το θέμα εσείς. Θέματα που επαναλαμβάνονται, θα κλειδώνονται από το συντονιστή, με αναφορά στο θέμα που υπάρχει ήδη.
  • Το περιεχόμενο ενός μηνύματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ουσιώδες και σαφές, ώστε να γίνεται άμεσα κατανοητό από τους αναγνώστες του. Ο τίτλος πρέπει να είναι σχετικός με το περιεχόμενο και όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός. Τέλος, φροντίστε ώστε τα μηνύματά σας να δημοσιεύονται στην κατάλληλη υποκατηγορία! Οι διαχειριστές του φόρουμ διατηρούν το δικαίωμα της μεταφοράς ή διαγραφής οποιουδήποτε μηνύματος ή θέματος.
  • Δεν επιτρέπονται μηνύματα καθαρά διαφημιστικού περιεχομένου. Εάν θέλετε να διαφημίσετε την εταιρεία ή το προϊόν σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
  • Οι εικόνες στις υπογραφές όσο και τα avatar δεν θα πρέπει να είναι πορνογραφικά, ή προσβλητικά.

Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης, και γενικότερα τον λογαριασμό τους καθώς και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης (Logout).

Οι χρήστες που δεν τηρούν τους παραπάνω κανόνες θα δέχονται σχετικές προειδοποιήσεις από τους διαχειριστές μέσω προσωπικού μηνύματος ή e-mail. Η συνεχιζόμενη καταπάτηση των κανονισμών θα αποφέρει την ακύρωση του λογαριασμού τους.

Τυχόν αντιρρήσεις σε επεμβάσεις των συντονιστών του φόρουμ θα πρέπει να υποβάλλονται με προσωπικό μήνυμα στον συντονιστή και όχι δημόσια.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο φόρουμ του ioanninamed.gr.

Time to create page: 0.294 seconds