Ελευθερία

Καθημερινή αδέσμευτη εφημερίδα της Ηπείρου
  1. Σε μία κακή μέρα, όπως ήταν η Δευτέρα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας στην Αθήνα, όλα μπορεί να πάνε στραβά. Και πήγαν σχεδόν όλα για τους κατοίκους της πρωτεύουσας. Οπότε και λίγο είναι το πρωθυπουργικό «συγγνώμη» για την ταλαιπωρία. Γιατί συγγνώμη ακούμε κάθε φορά που συμβαίνει μία τραγωδία στη χώρα μας. Δεν είναι όμως θέμα...
  2. Παρακολουθώντας όλο αυτό το χάος στην Αττική, με επίκεντρο φυσικά τον εγκλωβισμό χιλιάδων πολιτών στην Αττική οδό, καταλήγουμε σε ένα συμπέρασμα…   Που είναι ότι, ανεξήγητα ίσως, δεν ήταν μόνο θέμα ανικανότητας και κακής διαχείρισης του παραχωρησιούχου ή των κρατικών υπηρεσιών…   Δε θεωρούμε, ότι έχουμε ένα κράτος – πρότυπο, αλλά δε μπορούμε να δικαιολογήσουμε...
  3. Με μια συγγνώμη προς όσους που ταλαιπωρήθηκαν εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό ξεκίνησε την εισαγωγική τοποθέτησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
  4. Την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα – όπως όλα δείχνουν – έκανε χθες στο Πανηπειρωτικό, ο 22χρονος Χρήστος Σέχου, που έμεινε πριν από δύο εβδομάδες ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και βρήκε στον ΠΑΣ, τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
  5. Με την εκτέλεση διπλών δρομολογίων, ώστε να εξυπηρετείται και η τακτική συγκοινωνία, για όλους τους πολίτες, αλλά και τα μαθητικά δρομολόγια λόγω της αλλαγής ώρας έναρξης των μαθημάτων, το Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων ανταποκρίθηκε στον αιφνιδιασμό που δέχθηκε, τη Δευτέρα, με την ανακοίνωση του δήμου Ιωαννιτών, για την έναρξη των μαθημάτων από την Τρίτη, μία ώρα αργότερα από το προκαθορισμένο.
  6. Διεθνής Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος η σημερινή και η Ευρωπαϊκή Ένωση στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα υπέρ της διατήρησης της ιστορικής μνήμης.
  7. Η νεκροψία - νεκροτομή που έχει ήδη παραγγελθεί από την Αστυνομία, αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο δύο ηλικιωμένων γυναικών, 84 και 81 ετών αντίστοιχα, που βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους, στο Ωραιόκαστρο Πωγωνίου, από μία γυναίκα, κάτοικο του χωριού, που τις βοηθούσε τα τελευταία χρόνια.
  8. Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας 48χρονος πυροσβέστης από την Άρτα, που εγκλωβίστηκε την Τρίτη σε μία απόκρημνη χαράδρα πάνω από τα Θεοδώριανα Άρτας, όπου είχε πάει για να κάνει ορειβασία, σε δύσκολες πάντως συνθήκες, με το χιόνι να είναι αρκετό στην περιοχή.

Αναζήτηση