Ροές ειδήσεων

Ηπειρωτικός Αγών

Καθημερινή εφημερίδα στα Γιάννενα από το 1927
Ηπειρωτικός Αγών
  1. Τα «νυχτοπερπατήματα» κουναβιών οδήγησαν στην πολύωρη διακοπή ηλεκτροδότησης και υδροδότησης σε πολλούς οικισμούς του λεκανοπεδίου και κυρίως του Δήμου Ζίτσας από τα ξημερώματα της Πέμπτης.
  2. Αλλαγές στους μέχρι πρότινος συσχετισμούς δυνάμεων προέκυψαν από τις εκλογές για το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου.
  3. Μετά από πολλές περιπέτειες, υπογράφεται αύριο Παρασκευή, στις 11.30 το πρωί, στην ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου, η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Ολοκλήρωση Μεγάλου Δακτυλίου πόλης Ιωαννίνων (κόμβος Πανηπειρωτικού σταδίου – κόμβος Βογιάνου)», προϋπολογισμού 16.750.461,55 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος 2014-2020».
  4. Ένα φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης και ενίσχυσης των αθλητικών υποδομών έχει για το 2022 η Διεύθυνση Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Ιωαννιτών.
  5. Δύο περιπτώσεις κλοπής μετάλλων εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, με τους αστυνομικούς να ταυτοποιούν τα στοιχεία δύο ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
  6. Ο οργανισμός «Κέντρο Νέων Ηπείρου» αναζητά εθελοντές για τη στελέχωση της ομάδας του και τη διεξαγωγή δραστηριοτήτων, που πραγματοποιούνται στη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων αιτούντων άσυλο «Άγιος Αθανάσιος» και αφορούν εφήβους ηλικίας 12 έως 18 ετών.
  7. Η τοποθέτηση ενός δεύτερου κομματιού στο παζλ του Πάρκου Πολιτισμού στο Κάστρο θα αρχίσει σύντομα, μετά από αυτό της αποκατάστασης – ανάδειξης των Οθωμανικών Λουτρών.
  8. Με την προβολή μιας ταινίας στο Καμπέρειο Θέατρο τίμησε το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος, όπως καθιερώθηκε η 27η Ιανουαρίου, προς ανάμνηση της απελευθέρωσης από τον σοβιετικό στρατό του μεγαλύτερου στρατοπέδου εξόντωσης των Ναζί, του Άουσβιτς - Μπίρκεναου στην Πολωνία, το 1945.

Αναζήτηση