Ιστολόγιο

Thursday, 25 June 2020 18:04

HealthBuddy: Επικοινωνία στα Eλληνικά με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

Written by
Rate this item
(0 votes)
HealthBuddy - Ο δικός σου σύμβουλος για την COVID-19 HealthBuddy - Ο δικός σου σύμβουλος για την COVID-19

Το Περιφερειακό Γραφείο για την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία της UNICEF και το Περιφερειακό Γραφείο για την Ευρώπη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) έχουν δημιουργήσει και διαθέσει σε όλους τους Ευρωπαίους πολίτες την πλατφόρμα HealthBuddy, μια νέα πλατφόρμα απευθείας online επικοινωνίας με οποιονδήποτε πολίτη θέλει να ρωτήσει κάτι σχετικά με τον κορωνοϊό.

Στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν πολλοί μύθοι και φήμες για τη νόσο COVID-19. Η παραπληροφόρηση είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην καταπολέμηση του ιού. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να παίρνουμε πληροφορίες και συμβουλές από αξιόπιστες πηγές. Το HealthBuddy διατίθεται σε διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες στην Ευρώπη, για να παρέχει στους χρήστες επιστημονικές και τεκμηριωμένες συμβουλές. Υποστηρίζεται από ειδικούς του Π.Ο.Υ. (Ευρώπη) και της UNICEF ECARO και παρέχει ακριβείς πληροφορίες για τον νέο κορωνοϊό. Οποιεσδήποτε φήμες ή ψευδείς ειδήσεις για τον κορωνοϊό, έχετε ακούσει μπορείτε να τις αναφέρετε και το HealthBuddy θα τις συγκεντρώνει και θα αποκαταστήσει την αλήθεια.

Στην ιστοσελίδα HealthBuddy θα δείτε στην δεξιά πλευρά ένα παράθυρο συνομιλίας. Για να επιλέξετε επικοινωνία στα Ελληνικά, κάντε κλικ στο μενού «Languages» στο επάνω δεξιά σημείο της οθόνης. Αφού επιλέξετε “Ελληνικά», μετά επιλέξτε μία από τις συχνές ερωτήσεις για να πάρετε γρήγορες απαντήσεις. Εάν επιθυμείτε γράψτε τις ερωτήσεις σας στο πεδίο «Type a question...» με απλά λόγια, όπως θα μιλούσατε σε έναν φίλο σας.

Για να συνδεθείτε κάντε κλικ εδώ.

Read 746 times Last modified on Thursday, 25 June 2020 18:57

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Αναζήτηση